Open

APK

Algemene Periodieke Keuring (APK)

Online APK-Checker


wij checken

  • APK-informatie
  • Modelinformatie
  • Auto-info
  • Historie
  • Extra informatie
Carteam Garage De Waard

APK

De Algemene Periodieke Keuring, oftewel APK, van uw auto is wettelijk verplicht. U bent zelf verantwoordelijk voor het laten uitvoeren van de APK. Bij de APK wordt uw auto op veiligheid en milieu-eisen getest. Dit is belangrijk om veilig de weg op te kunnen.
Laat u uw APK verlopen, dan krijgt u twee maanden na het verlopen automatisch een boete van het Centraal Justitieel Incassobureau. Deze boete bedraagt € 169,-. Ook wanneer u door de politie wordt aangehouden met een verlopen APK krijgt u een boete. U voorkomt deze onnodige kosten door uw APK tijdig door ons uit te laten voeren.
De kosten van een APK hoeven niet hoog te zijn. Wij nemen de APK bijvoorbeeld mee tijdens een onderhoudsbeurt, waardoor u hier niet extra voor hoeft te betalen (m.u.v. afmeldkosten, 4-gasmeting en/of roet-fijnstofmeting). Zo houden we de kosten laag. Door het tijdig laten uitvoeren van een APK voorkomt u daarnaast dat u te lang met kwalen rond blijft rijden. Is er een reparatie nodig? Bij ons krijgt u altijd een kostenopgave vooraf. Hierdoor staat u nooit voor verrassingen.

CONTACT

Wanneer moet uw auto gekeurd worden?

Nieuwe auto met benzine- of elektromotor: vier jaar nadat hij voor het eerst de weg op mocht.

Benzine- of elektromotor jonger dan acht jaar: om het jaar.

Benzine- of elektromotor ouder dan acht jaar: elk jaar.

Nieuwe diesel of LPG: drie jaar nadat hij voor het eerst de weg op mocht.

Diesel of LPG ouder dan drie jaar: elk jaar.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Garage De Waard
Auto onderhoud

Waarom Carteam Garage De Waard?

Bij Carteam Garage De Waard staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Garage De Waard is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN