Open

Gecertificeerde Kennis: Edge Mobility

Uw EV Expert in Waarland

Wanneer u uw EV voor onderhoud naar een garage brengt, wilt u er zeker van zijn dat de monteurs van deze garage over de juiste kennis en kunde beschikken. Een elektrisch voertuig vereist namelijk ander onderhoud dan een auto die op benzine of diesel rijdt. De monteurs van EV-Team De Waard hebben een speciale opleiding afgerond en zijn gekwalificeerd volgens de NEN 9140. Daarnaast zijn wij ook EDGe Mobility Partner. 
 
EV-Team De Waard

EDGe Mobility Partner

EV-Team De Waard is EDGe Mobility Partner. Dat betekent dat onze autotechnici gekwalificeerd zijn om te werken met elektrische voertuigen. We zijn in staat voor alle merken en modellen Remote Diagnostics uit te voeren en uw batterij, remmen en andere onderdelen te onderhouden, te repareren of te vervangen. Onze werkplaats is voorzien van gespecialiseerde hoogvolt gereedschappen waarmee we uw EV tot in de puntjes kunnen onderhouden. Dit bieden wij aan voor een scherpe prijs. 

Uw EV onderhoudsspecialist

Heeft u een EV, dan is het belangrijk dat u deze regelmatig laat controleren en onderhouden. Kom voor uw periodieke controle, grote en kleine beurt dan ook naar EV-Team De Waard. Periodiek onderhoud is nodig om ervoor te zorgen dat alle onderdelen van uw EV goed en veilig blijven werken. Daarmee houdt u uw voertuig te allen tijde in topconditie. Bij een erkend autobedrijf bent u daarnaast verzekerd van een kundige en eerlijke behandeling. Wij bieden onze diensten aan voor een voordelige prijs.

Contact opnemen


 

EV-Team De Waard
EV-Team De Waard

Gecertificeerd onderhoud

Voor goed, veilig en betrouwbaar EV en hybride onderhoud in de regio Waarland gaat u dus naar EV-Team De Waard. Wij zijn EDGe Mobility Certified - een keurmerk en kenniscentrum voor EV-specialisten dat op initiatief van de landelijke opleiders AutoNiveau en Innovam in het leven is geroepen. Dit lidmaatschap en keurmerk stelt ons in staat knowhow te delen en altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden.

Het EDGe Mobility keurmerk is voor u de garantie dat wij als EV-Team De Waard gecertificeerd en vakkundig uw elektrische of hybride auto veilig op de weg houden.

Volgens de richtlijnen

Om veilig onderhoud of reparaties uit te voeren bij een EV is specifieke training nodig. Het is belangrijk te werken volgens de bestaande normen. Dit is belangrijk om de juiste diagnose te kunnen stellen en aan de hand daarvan ook goed en veilig onderhoud te kunnen leveren. Onze EV-monteurs zijn dan ook, naast EDGe Mobility Gecertificeerd,  NEN 9140-gecertificeerd. De ev-VP NEN 9140 stelt strenge eisen aan het veilig werken aan elektrische auto’s en voertuigen. U kunt uw elektrische auto dan ook met een gerust hart bij EV-Team De Waard brengen voor onderhoud of controle.

EV-Team De Waard