Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs
Betaal achteraf, dus na het onderhoud
Specialist in Waarland e.o.
BOVAG en RDW erkend

Welkom bij EV-Team De Waard

Wij verzorgen het complete onderhoud van uw elektrische of hybride auto. Van een eenvoudige APK tot het oplossen van complexe elektronische problemen - wij zijn uw hybride en EV specialist voor goed en betaalbaar auto onderhoud in heel Nederland. Dat is wat we doen, ervaar het zelf.

team egel

Dit is wat klanten over ons zeggen

Dennis Houssart
Dennis Houssart
Laatst pech met de volvo, gebeld of de anwb m daar mocht neerzetten, was geen probleem en de volgende dag al gerepareerd. Ook onze camper al jaren in onderhoud daar, fijn meedenkend kundig en GOUDeerlijke garage, kom daar nog maar eens om😁
Gerard Huizing
Gerard Huizing
Ik kom al zolang ik auto rijd bij garage bedrijf de Waard, altijd goede service en monteurs die met je meedenken. Het grootste voordeel van de monteurs die bij de waard rondlopen is dat ze nog geleerd hebben zelf na te denken en in oplossingen te werken ipv zoals helaas teveel bij de dealer gebeurd direct uitgegaan wordt van de computer. Kortom een garage bedrijf met hart en liefde voor het vak.
JR Hobbs
JR Hobbs
Heerlijk eerlijke mensen die ontzettend graag en goed met je meedenken! Absolute aanrader voor onderhoud aan je auto of camper busje (in ons geval). Geen vraag te gek, Jos en zijn team heeft een oplossing!
Nico van de Kamer
Nico van de Kamer
Super bedrijf, gemoedelijk, altijd bereid om je snel te helpen, doen.
Fred De Groot
Fred De Groot
Vandaag even lang met onze camper. Deur sloot achter heel slecht. Bij eigen firma konden we niet terecht, te druk etc. Ruud heeft ons even geholpen. Jullie hebben er een camperklant bij!! Fred en Tanja de Groot Jonkerstraat
Bekijk beoordelingen