Open

Aircoservice en -Onderhoud

HOUDT UW HOOFD KOEL: AIRCO ONDERHOUD

EV-Team De Waard

IS UW AIRCO AAN ONDERHOUD TOE?

De airco van uw elektrische auto voorziet u tijdens het rijden van frisse lucht en koeling. Hij voorkomt dat uw ruiten beslaan en zorgt voor een veilig en comfortabel klimaat voor het hele gezin. Hierdoor is hij een belangrijk onderdeel van de elektrische auto, zowel voor uw comfort als voor uw veiligheid.
Net als elk ander onderdeel van uw elektrische auto heeft een airco onderhoud nodig. U merkt het snel wanneer het zover is. Het begint muf te ruiken in de auto en de ramen beslaan sneller. Ook vermindert de koelcapaciteit. Het is belangrijk dit onderhoud snel te laten doen, voordat u te maken krijgt met een kostbare reparatie.
Wij geven uw airco een onderhoudsbeurt waardoor er weer gezonde en frisse lucht door uw elektrische auto stroomt. Door het systeem te reinigen zorgen wij er bij het airco-onderhoud van uw auto voor dat alle bacteriën, schimmels en gisten die zich hebben opgebouwd worden verwijderd en maken we het risico op allergische reacties kleiner. Na dit airco-onderhoud kunt u weer met een fris gevoel de weg op. U kunt bij ons voor alle soorten aircogas terecht.

CONTACT

DE VOORDELEN VAN EEN GOED ONDERHOUDEN AIRCO

  • Schoon: een schone airco verwijdert bacteriën, schimmels en gisten uit de lucht.
  • Veilig: met een goed onderhouden airco beslaan uw ramen minder snel.
  • Geen geurtjes: voorkom nare geurtjes met een schone airco.
  • Klimaatbeheersing: bij alle weersomstandigheden een gezond klimaat in de elektrische auto. 

CONTACT

EV-Team De Waard