Open

Kentekenloket

Je auto laten overschrijven bij Carteam Garage De Waard

Carteam Garage De Waard

Gemakkelijk, snel en veilig

Heeft u onlangs een mooie occasion gekocht?  Dan is het verplicht om deze direct op uw naam te zetten. Dit kunt u gemakkelijk doen bij Carteam Garage De Waard. Wij zijn RDW erkend en kunnen dit snel voor u regelen.

Alvorens u de auto gaat overschrijven zijn er een aantal dingen waar u op moet letten.

Neem een geldig Nederlands identiteitsbewijs mee (rijbewijs, identiteitskaart of paspoort) en check bij de aanschaf van de auto of het kentekenbewijs compleet is. Dit bewijs bestaat uit het originele tenaamstellingsbewijs (deel 1B) en overschrijvingsbewijs (deel 2) of de kentekencard met bijbehorende tenaamstellingscode. Is alles compleet? Dan verzorgen wij de overschrijving van de auto.

Nadat alles geregeld is en de auto op uw naam staat, is het handig om een aankoopcheck te doen. Wij checken de auto op de belangrijkste punten. Zo weet u zeker dat u veilig de weg op gaat!

Auto onderhoud

Waarom Carteam Garage De Waard?

Bij Carteam Garage De Waard staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Garage De Waard is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN