Open

Auto Glas Waarland

Autoruitherstel en autoglasherstel in Waarland

Carteam Garage De Waard
Carteam Garage De Waard

Specialist in autoruiten

Een ster (pit) of scheur in de voorruit kan leiden tot een onherstelbare breuk. Hiermee is uw veiligheid niet gediend, maar óók uw portemonnee niet. Wij repareren of vervangen uw voorruit vanaf € 0,- eigen risico! Het eigen risico wordt bepaald door hoe uw auto is verzekerd. Vraag hier naar bij Carteam Garage De Waard (Auto Glas Waarland).

CONTACT

FOCWA erkend

Carteam Garage De Waard (Auto Glas Waarland) is volledig FOCWA erkend. Dit betekent dat onze autoruitspecialisten volgens de strenge richtlijnen van de FOCWA en de VOC (vakopleiding carrosseriebedrijf) zijn opgeleid en gecertificeerd. Zo weten onze specialisten hoe ze te werk moeten gaan met uw auto.

CONTACT

Carteam Garage De Waard
Carteam Garage De Waard

Ruitschade herstellen

Ruitschade wilt u natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. Carteam Garage De Waard (Auto Glas Waarland) helpt u vakkundig en snel waarbij altijd geldt: repareren als het kan, vervangen als het moet. Wat voor auto en wat voor ruitschade u ook heeft, de specialisten bij Auto Glas Waarland kunnen iedere vorm van ruitschade professioneel herstellen. Vanuit dat vertrouwen in de vakmensen vloeit een levenslange garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Naast schade aan uw ruiten kunt u bij Auto Glas Waarland ook terecht voor het kalibreren van uw auto veiligheidssystemen of nieuwe ruitenwissers. De afhandeling met uw verzekeraar neemt Auto Glas Waarland u graag uit handen. De reparatie van een sterretje wordt in meeste gevallen zelfs volledig vergoed, en het voorkomt bovendien dat de ruit op den duur vervangen moet worden.

AFSPRAAK MAKEN

Waarom Carteam Garage De Waard?

Bij Carteam Garage De Waard staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Garage De Waard is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN

Auto onderhoud