Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Garage De Waard

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Garage De Waard is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Waarland en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Garage De Waard

Alle merken En alle types

Bij Carteam Garage De Waard in Waarland vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Garage De Waard! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

CARTEAM GARAGE DE WAARD 50 JAAR!

Dit jaar bestaan wij 50 jaar, en daar zijn wij ontzettend trots op! In 1972 werd ons bedrijf opgericht met als doel om goed en betaalbaar auto onderhoud op dealer niveau aan te bieden.
We zijn trots op deze mijlpaal, met nog vele mooie jaren in het vooruitzicht!

- Team Garage de Waard

Carteam Garage De Waard

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Gerard Huizing
Gerard Huizing
Ik kom al zolang ik auto rijd bij garage bedrijf de Waard, altijd goede service en monteurs die met je meedenken. Het grootste voordeel van de monteurs die bij de waard rondlopen is dat ze nog geleerd hebben zelf na te denken en in oplossingen te werken ipv zoals helaas teveel bij de dealer gebeurd direct uitgegaan wordt van de computer. Kortom een garage bedrijf met hart en liefde voor het vak.
Richard West
Richard West
Prima garage Auto moest een nieuwe Airco pomp en het raam ging niet meer open. goed geholpen alles netjes, duidelijk en de auto schoon achtergelaten Alles werk weer naar behoren
JR Hobbs
JR Hobbs
Heerlijk eerlijke mensen die ontzettend graag en goed met je meedenken! Absolute aanrader voor onderhoud aan je auto of camper busje (in ons geval). Geen vraag te gek, Jos en zijn team heeft een oplossing!
Solita Groen
Solita Groen
Prima service ! Als je net als ons een oude camper hebt die je zo duurzaam mogelijk op de weg wilt houden, dan raden wij deze garage van harte aan! Elk jaar na de keuring krijgen we een update voor de aankomende kosten en zo staan we nooit voor verrassingen en de prijzen van onderhoud vallen altijd mee. Onze camper rijdt nu zuiniger en schoner dan toen we haar kochten. Aanrader dus!
richard stam
richard stam
Een topper van de bovenste plank.wat een ongelooflijk goede service.de mevrouw die ons hielp was zeer vriendelijk en had zeker verstand van zaken
Bekijk beoordelingen